top of page

Mijn gepubliceerde boeken

Tijdreizen

Een reis door de tijd in 50 verhalen

Sinds ik actief ben op social media heb ik de mogelijkheid om mijn schrijfbehoefte in blogs kwijt te kunnen. Op deze website vind je onder het tabje blogs een aantal van mijn verhalen.

In 'Tijdreizen' heb ik deze blogs gebundeld en aangevuld met verhalen waarvan ik vind dat ze niet op het internet thuis horen maar die wel verteld mogen worden.

In dit boek vertel ik over mijn eeuwige strijd met overgewicht, mijn interesse in het paranormale, over mijn werk en over mijn liefde voor cruisen.

Maak kennis met mijn gezin, vrienden en collega's. Onlangs is dit boek herschreven en opnieuw uitgegeven.

Klik op onderstaande link om een fragment uit 'Tijdreizen' te lezen.

Van fan tot fanclub

Mijn tijd met de Rubettes

In 2002 maakte ik voor het eerst kennis met the Rubettes. Ik kende de muziek natuurlijk al omdat ik als tiener fan was van deze band. Ik had ze echter nooit ontmoet. Nadat ik in 2002 de bandleden voor het eerst ontmoette, heb ik samen met mijn schoonzus Nannette de Nederlandse fanclub opgericht. Uiteraard in overeenstemming met de bandleden. Van alle concerten die we bezochten maakten we een verslag en publiceerde deze op onze fanclub website.

Na tien jaar heb ik in goed overleg met de band besloten de fanclub te beëindigen. De concertverslagen heb ik in 'Van fan tot fanclub' verzameld en verwerkt in een verhaal. In dit boek lees je hoe het was om als tiener fan te zijn van een band en vooral hoe het was om na dertig jaar oog in oog te staan met mijn idolen van toen. Met als hoogtepunt de twee weekse tour door Nederland samen met Sailor.

Dit boek is onlangs vernieuwd en aangevuld met nieuwe foto's.

Klik op onderstaande link om een fragment uit het boek te lezen. 

Recensie

"Een fijn en begrijpelijk boek om te lezen. Ik ben fan sinds 1973 en heb ze veel ontmoet, dus herken de inhoud van het boek, de jongens zijn vrolijk, staan klaar voor hu fans en maken zeer goede muziek. Ook ik heb het genoegen gehad om met de jongens een volle dag mee te gaan, vanaf Schiphol, daar kwamen ze aan met hun eigen vliegtuigje, samen met ze naar een hotel, concert en restaurant geweest.

Een super gezellige band die nog springlevend is !!!!"

Waar te koop?

Zowel de gebundelde blogs en andere verhalen in 'Tijdreizen' als mijn belevenissen met the Rubettes in 'Van fan van tot fanclub' is via de meeste (online) boekwinkels te bestellen. Onder andere bij Bol.com en boekspot.

Klik op onderstaande titel om een van de boeken te bestellen.

bottom of page